FOTOGRAFIJA
NEKRETNINA

PREDSTAVIMO SKUPA VAŠU NEKRETNINU U PUNOM SJAJU.
Želite što brže i uspješnije prodati ili iznajmiti nekretninu? Profesionalna fotografija je neophodan marketinški alat za to.
INTERIJER
Fotografija interijera istaknut će dizajn, oblik i osvjetljenost prostora na najbolji način te doprineti interesovanju potencijalnih kupaca i gostiju.
EKSTERIJER
Kruna fotografiranja prostora, fotografija eksterijera, pomaže kupcu ili gostu da sagleda i osjeti cjelokupni doživljaj boravka u nekretnini.
DETALJ
Fotografija detalja namjenjena je vlasnicima nekretnina koje izdaju turistima, a žele prikazati jedinstvenost ambijenta i doživljaja.
KONZULTACIJE i DRUGE USLUGE
Trebate pomoć oko pripreme nekretnine za snimanje? Trebate tlocrt nekretnine ili panoramsku fotografiju prostora? Javite nam se!
Harmonija prostora
Vaš prostor je jedinstven. Pokažimo to svijetu.
Od pripreme do postprodukcije
Prije svakog snimanja zakazujemo pripremni razgovor kada odgovaramo na sva vaša pitanja. Ako je moguće, razgovor bi trebao biti u prostoru koji ćemo fotografirati. Nakon snimanja obrada fotografija traje 24-48h, a u slučaju snimanja videa do 72h.
fotografija nekretnina, fotografija apartmana, fotografija stanova za izdavanje, apartmani za turiste, fotografiranje nekretnina, usluge fotografije
fotografija nekretnina, fotografija apartmana, fotografija stanova za izdavanje, apartmani za turiste, fotografiranje nekretnina, usluge fotografije
Od intimnih prostora do grandioznih eksterijera
Fotografija nekretnina priča priču o prostoru i pomaže potencijalnom kupcu ili gostu da se odluči baš za vas.
Uvijek smo tu za vas!
Volimo upoznati naše klijente i pružiti im uslugu s kojom će biti u potpunosti zadovoljni. Obratite nam se sa svakim pitanjem koje imate da bismo skupa kreirali došli do najboljih rezultata za vas.
Made on
Tilda