WEB DiZAJN i SVE ZA
WEB STRANiCE

OD FOTOGRAFIRANJA DO IZRADE WEB STRANICA I VIZUALNOG IDENTITETA NA WEBU!
Trebate web stranicu, logo, newsletter, landing page, automatizaciju prijava, Linktree i integraciju društvenih mreža, a dobro bi vam došlo i nekoliko profesionalnih fotografija? Tu smo za vas sa paketom usluga za web!
Fotografiranje za web stranice i
društvene mreže
Da bismo upotpunili vašu web stranicu i vizualni identitet fotografijama, nudimo pakete od 10, 15 ili više fotografija u vašem stilu i bojama. Radimo fotografiju prostora, proizvoda, hrane te portretnu fotografiju za web stranice i društvene mreže.
Izrada web stranica i vizualnog identiteta
na internetu
Za one koji su spremni za predstavljanje sebe, svog posla, portfolia ili proizvoda svijetu, ovdje mogu pronaći rješenja za potpunu uslugu - od prvih koraka registracije domene i poslovnog emaila do izrade potpunog vizualnog identiteta.
Landing page & One Pager web stranice
Predstavjanje tvrtke, projekta, inicijative ili događaja na webu.
Pitajte nas!
Volimo upoznati naše klijente i pružiti im uslugu s kojom će biti u potpunosti zadovoljni. Sa svakim klijentom imamo uvodni razgovor kada se upoznajemo i odgovaramo na pitanja o procesu izrade web stranica.
Obratite nam se sa svakim pitanjem koje imate da bismo skupa došli do najboljih rezultata za vas.
Landing Page za autoricu Romanca La Roma Ro
Osnovni Landing Page
Ova Landing page daje informacije o poslu, osobi ili događaju sa jasnim pozivom na prijavu, kupovinu, praćenje ili drugu aktivnost. Ne služi za duge tekstove niti daje detaljne informacije, ali obično sadrži poveznice ka njima. Landing page za web stranicu u primjeru djelomično je izrađena u stilu Linktree aplikacije, sa uvodnom stranicom koja strelicom vodi na drugu stranicu sa dodatnom animacijom za glavne poveznice ka radovima i biografiji autorice te njenom Instagram i Facebook profilu.
One Pager za građevinsku tvrtku VSolutions
Jednostavni One Pager/Landing Page
Ova vrsta stranice sadrži osnovne informacije o osobi, događaku ili tvrtki - logo sa uvodnom stranicom, potrebne poveznice sa društvenim mrežama i obrazcima za kontakt, mapu, program, usluge, predstavljanje i slično, ovisno o vašim potrebama i vrsti projekta.
Stranica za radionice zdrave prehrane - Feel Food
Kompleksni One Pager/Landing Page
Ovakva stranica sadrži nešto više informacija i responzivnih dijelova od jednostavnog One Pagera. Prema potrebi i dogovoru nudimo potpuno originalan dizajn ili elemente dizajna. Stranica može dodatno sadržati različite galerije, prijavni obrazac sa automatizacijom povratnog emaila klijentima ili prikupljanja podataka u bazu pretplatnika te razne druge dodatke, ovisno o onome što želite na svome webu.
Stranica za retreat Feel Yourself with Feel Food
Kompleksni One Pager/Landing Page
Još jedan primjer kompleksne Landing page stranice ili One Pagera rađen za retreat sa nizom predavanja i trodnevnim programom. Stranica uključuje prezentaciju programa, predavača, daje informacije o mjestu i vremenu, cijeni i drugim detaljima, te ima automatizaciju za prijavu i odgovor zainteresiranima. Sve to je upotpunjeno galerijom slika.
Web dizajn i izrada kompleksnih web stranica
Za vas radimo i složene web stranice.
Made on
Tilda